Keski-Suomen Kätilöyhdistys ry

kskatilot@gmail.com

Yhdistyksemme toimii alueemme kätilöiden yhdyssiteenä. Lisäksi tarkoituksenamme on edistää seksuaali- ja lisääntymisterveyttä sekä kehittää jäsentemme ammattitietoa ja -taitoa.

Jenna Muhonen
jenna.muhonen@
ksshp.fi

Sihteeri
Minna Luoma

Opiskelijavastaavat
Kati Lahtinen
lahtinenka@gmail.com
Mari Korhonen

Myynnissä

VOINKO ULOSAUTTAA JOTENKIN?-KANGASKASSIT

Myymme mustia kangaskasseja "VOINKO ULOSAUTTAA JOTENKIN?"-tekstillä ja yhdistyksemme logolla. Kassi on 100% puuvillaa, kokoa löytyy 38x42 cm ja siinä on pitkät 70cm kantokahvat. Sisään mahtuu ainakin 4 kg pakastevihanneksia, 3 purkkia maitoa, 10 kpl satsumia ja yks suklaalevy.

Kassin hinta on 8€/kpl +postikulut 3€. Tilaukset sähköpostitse kskatilot@gmail.com.

IMG_20181022_115853.jpg

MUSTIKKA- JA MANSIKKAPIPOT

Perinteisiä virkattuja mustikka- ja mansikkapipoja on myynnissä 10€/kpl Keski-Suomen keskussairaalan Naistenosastolla ja synnytyssalissa. Pipoja voit tiedustella myös sähköpostitse kskatilot@gmail.com.

Handmade in Jyväskylä with love!

WhatsApp_Image_2019-01-31_at_20.31.40.jpeg