Keski-Suomen Kätilöyhdistys ry

kskatilot@gmail.com

Yhdistyksemme toimii alueemme kätilöiden yhdyssiteenä. Lisäksi tarkoituksenamme on edistää seksuaali- ja lisääntymisterveyttä sekä kehittää jäsentemme ammattitietoa ja -taitoa.

Puheenjohtaja
Jenna Muhonen
jenna.muhonen@
ksshp.fi

Sihteeri
Minna Luoma

Opiskelijavastaavat
Kati Lahtinen
lahtinenka@gmail.com
Mari KorhonenTAPAHTUMAKALENTERI

2020

Kätilöt laineilla- M/S Rhea 21.8.2020 klo 19-22

Elokuussa risteillään ja syödään hyvin Päijänteellä M/S Rhealla. Tuolloin ohjelmasta vastaa Veeti Kallio!Risteilyn hinta yhdistyksen jäsenmaksun maksaneille on 15€ ja muille 57€.

Hinta sisältää risteilyn, ohjelman ja ruokailun Rhean kesäpöydästä.

Menu:
- Vihreäsalaatti, välimerellinen pastasalaatti, peruna-mozarellasalaatti, savukalasalaatti, fetasalaatti, kanacaesar salaatti sekä kastikkeet, leivät ja levitteet.
- Ylikypsää naudanrintaa konjakki-kermakastikkeessa sekä juurespaistosta. - Jälkkärinä raparperi-omenapiirakkaa kahvia ja teetä.

Varmista paikkasi risteilylle maksamalla osallistumismaksu 14.8. mennessä
FI62 5089 1920 0065 42
käytä viitenumeroa 10029

Paikkoja risteilylle on varattu 30.
Risteilyaika on klo 19-22 , mutta paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin.

2019

5.5. KÄTILÖN PÄIVÄN SUNNUNTAIBRUNSSI

Lämpimästi tervetuloa kansainvälisenä Kätilön päivänä 5.5. The Local Culture Cafén (Seminaarinkatu 32, 40100 JKL) vegaaniselle brunssille. Kahvila suosii lähituotteita ja tarjoaa ainostaan kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. 


Brunssi on maksuton vuoden 2018 vapaaehtoisen jäsenmaksun maksaneille Keski-Suomen Kätilöyhdistyksen jäsenille. Muille brunssin hinta on 10€/hlö. 

Sitova ilmoittautuminen ja sekä ilmoitus mahdollisista ruoka-aineallergioista yhdistyksen sähköpostiin kskatilot@gmail.com 28.4. mennessä.

Maksu Keski-Suomen kätilöyhdistyksen tilille:
FI62 5089 1920 0065 42
Viite: 11992
Eräpäivä 28.4.

Nähdään herkkujen äärellä!

21.3. VUOSIKOKOUS

Tervetuloa Keski-Suomen Kätilöyhdistyksen vuosikokoukseen Järjestöjen talolle (Kalevankatu 4, 40100 Jyväskylä), Tehyn tiloihin torstaina 21.3. klo 17:00.

Kokouksessa käsitellän sääntöjen määräämät asiat. Täydennämme tarpeen ja halukkuuden mukaan hallitusta. Kaikki toiminnasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita!

Kokouksessa on tarjolla kahvia ja pientä syötävää. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavaliosta sähköpostitse kskatilot@gmail.com.

29.1. TOIMIKAUDEN 2019 SUUNNITTELUA

Kätilöyhdistyksen hallitus kokoontuu tiistaina 29.1. klo 17:00 Lahtisen Katin kotiin Mustalammelle suunnittelemaan toimikautta 2019. Tarkemmat koordinaatit saatavilla hallituslaisilta kysymällä tai sähköpostia heittämällä.

Olet lämpimästi tervetullut liittymään seuraan ja ideoimaan yhdistyksen toimintaa! Yhdityksemme kaipaa aktiivisia toimijoita niin hallitukseen kuin yksittäisten tapahtumienkin järjestämiseen. Myös kaikki toiveet, ajatukset ja näkökulmat toimintaan ovat mitä tervetulleimpia. Jos et pääse paikalle, mutta pääkopassasi muhii mahtavia spektaakkeleja yhdistyksen toiminnan tiimoilta, laitahan viestiä tulemaan sähköpostilla kskatilot@gail.com.


Uusi vuosi, uudet kujeet!
t. Vanha hallitus

2018

30.11. PIKKUJOULUT MAJAKOSKELLA

Tervetuloa yhdistyksen perinteisiin pikkujouluihin perjantaina 30.11. klo 18 alkaen Juhlatalo Majakoskelle (Kankaanpäänranta 5, 40660 Jyväskylä). 

Ruoka & Juoma
Yhdistys tarjoaa alkumaljan, jouluisen menun ja ruokaviinit. Majakoskella on omat juomat sallittu, joten mikäli mielit nauttia ruokaviinien lisäksi muuta alkoholipitoista juomaa, saat tuoda mieluista juomaa mukanasi. Ilmoitathan allergiat/erityisruokavaliot kskatilot@gmail.com 16.11 mennessä. 

Ilmoittautuminen
Sitova ilmoittautuminen pikkujouluihin tapahtuu maksamalla osallistumismaksun 16.11 mennessä.
Keski-Suomen kätilöyhdistys ry
FI62 5089 1920 0065 42
Viitenumero 10139
Summa 25€ (jäsenmaksun eräpäivään 30.5.18 mennessä maksaneet)/ 50€ (mikäli et ole maksanut jäsenmaksua).

Kuljetus
Pikkujoulujen hintaan sisältyy bussikuljetus keskusta-Majakoski-keskusta. Kyyti lähtee klo 17:30. Lähtöpaikka ilmoitetaan myöhemmin. Kyytiin tulee ilmoittautua 16.11 mennessä yhdistyksen sähköpostiin kskatilot@gmail.com. Otsikoithan viestin selkeästi! Samalla viestillä voit ilmoittaa kaverinkin mukaan kyytiin.

Tilat ovat käytössämme aina klo 24 asti. Luvassa on hyvää ohjelmaa ja loistavaa seuraa.

Ilmoittaudu mukaan!
  

8.10.2018 KANSAINVÄLINEN JÄSENILTA

Tervetuloa Keski-Suomen Kätilöyhdistyksen kansainväliseen jäseniltaan! Kätilö Minna Luoma kertoo meille kokemuksistaan Bangladeshista, jossa hän on työskennellyt SPR:n riveissä synnytyssalissa. Lisäksi kätilö Laura Savolainen on luvannut jakaa muistojaan opiskeluajoilta Afrikasta.

Kokoonnumme Mama's Kätilöiden toimitiloissa, osoitteessa Harjukatu 12 G 2 klo 18:00. Mamasin naiset ovat luvanneet esitellä toimintaansa ja loihtia meille pientä evästä illaksi. Ilmoitathan sähköpostitse mahdollisista erityisruokavalioista 30.9. mennessä kskatilot@gmail.com.

Tervetuloa viihtymään!  

4.5.2018 KÄTILÖPÄIVÄN JUHLINTAA

Kansainvälistä kätilöpäivää vietetään 5. toukokuuta. 

Kätilöpäivän kunnikaksi Keski-Suomen kätilöyhdistys haluaa muistaa meitä kätilöitä. Tervetuloa, olet sitten työssäkäyvä, eläkeläinen, työtön tai opiskelija, juhlimaan päivää kanssamme PERJANTAINA 4.5. Gravidan kahvihuoneeseen klo 13-16. Tarjolla on kahvia, teetä sekä pientä purtavaa. 

Tule siis tapaamaan kollegoita ja nauttimaan hyvästä seurasta!

Arvomme myös tuolloin kaikkien yhdistyksen jäsenten kesken Varsinai-Suomen kätilöyhdistyksen elämänpuu kaula- ja korvakoru setin!

21.5. KÄTILÖIDEN OMA GUA SHA & SPINNING BABIES-WORKSHOP

Kätilöyhdistys tarjoaa yhteistyössä meidän ikioman Eeva Toivosen kanssa kätilöille suunnatun Gua sha ja spinning babies-teemaisen koulutusillan. Koulutus järjestetään maanantaina 21.5. ja tiistaina 22.5. klo 17-20 Eevan luona Palokassa, os. Koppalankaari 22. Osallistumismaksu on 10€ jäsenmaksun maksanut/20€ muut. Sitovat ilmoittautumiset yhdistyksen sähköpostiin kskatilot@gmail.com 30.4. mennessä. Koulutukseen mahtuu maksimissaan 12 hlöä.

Gua sha on vanha kiinalainen hoitotapa, josta on kehittynyt yksi perinteisen kiinalaisen lääketieteen parannusmenetelmistä ja kehonhoitotyökalu. Hoidossa avataan lihaskalvoja ja jumitiloja vetämällä lastaa pitkin ihoa. Gua sha on helppo, erinomainen ja rentouttava hoito. Hoito toimii mm. nopeassa paikallisessa kivussa sitä poistaen ja hoitaen.

Spinning Babies pitää sisällään paljon erilaisia harjoituksia ja tekniikoita, joita voi käyttää loppuraskaudessa tasapainottamaan lantion asentoa, lantionpohjan lihaksistoa ja auttamaan vauvaa kääntymään optimaaliseen asentoon synnytystä varten. Samoja tekniikoita voi tarvittaessa käyttää myös synnytyksessä.

Tervetuloa kouluttautumaan!

21.3.2018 Keski-Suomen Kätilöyhdistyksen vuosikokous

Tervetuloa Keski-Suomen Kätilöyhdistyksen vuosikokoukseen keskiviikkona 21.3. klo 17:00 Järjestöjen talolle. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja valitaan uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Vuosikokous on oiva mahdollisuus vaikuttaa suoraan yhdistyksen toimintaan. Toivotamme erityisesti uudet, toiminnasta kiinnostuneet mukaan kokoukseen!

Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa. Mahdollisista ruoka-aineallergioista pyydämme ilmoittamaan sähköpostitse kskatilot@gmail.com.